Максималните температури днес ще прехвърлят 30 градуса, съобщават от НИМХ. Ще

...
Максималните температури днес ще прехвърлят 30 градуса, съобщават от НИМХ. Ще
Коментари Харесай

Температурите ще прехвърлят 30 градуса днес

Максималните температури през днешния ден ще трансферират 30 градуса, оповестяват от Национален институт по метеорология и хидрология. 

Ще е доминира слънчево време. Около и след обяд над западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и основно в планинските региони ще има краткотрайни превалявания, сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология. Ще духа слаб вятър, от юг-югоизток, в Северозападна България – от североизток.

Максималните температури ще са сред 26° и 31°, по-ниски в източните региони, в София - към 29°.

По Черноморието времето ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан югоизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 18°-20°, съобщи през днешния ден.бг.

Температурата на морската вода е 15°-19°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала. Над планините преди обяд ще доминира слънчево време, след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има краткотрайни превалявания, тук-там с гръмотевици. Ще духа най-вече сдържан запад-северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 21°, на 2000 метра - към 15°.

В четвъртък и петък ще доминира слънчево време. След обяд ще се развива купеста облачност, тук-там ще има и краткотрайни превалявания,  съпроводени с гръмотевици. Вятърът ще е от западната четвърт, в Северна България по-често сдържан. Дневните температури в по-голямата част от страната ще са към и над 30°.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР